Inbouwapparatuur Siemens

Aangeenbrug Electro is uw adres voor inbouwapparatuur van Siemens

Al meer dan twintig jaar is Aangeenbrug Electro te Westkapelle actief in de witgoedsector. De eenmanszaak, zoals begonnen werd in 1993, is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met meerdere monteurs die dagelijks onderweg zijn om bij u het witgoed te leveren, te repareren of te onderhouden. Wij leveren namelijk niet enkel het witgoed zelf, want daarnaast bieden wij u tevens een uitgebreide service.

Inbouwapparatuur SiemensMaatwerk van de grote kwaliteitsmerken

Een onderdeel van die service betreft bijvoorbeeld de inbouwapparatuur van Siemens, die u bij ons tegen veel voordeel kunt bestellen. Ingebouwde apparatuur dient altijd op maat gemaakt te worden – en wij zien maatwerk als een vanzelfsprekende service. Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant hierin geen enkel risico loopt en daarom zijn wij zeer secuur in onze uitvoering. Zo wordt deze apparatuur altijd nauwkeurig ingemeten en door onze eigen monteur geplaatst. Siemens is een van de kwaliteitsmerken die wij verkopen, en niet voor niets. Het bewijst zich al jarenlang in de productie van innovatieve en bovendien zeer goede apparatuur. De inbouwapparatuur van Siemens waar u aan kunt denken, betreft bijvoorbeeld een afwasautomaat van dit merk. Het komt zelden voor dat we losse afwasmachines verkopen, omdat de voorkeur van de meeste mensen toch uitgaat naar een incorporatie van zo’n los element in het geheel.

Nieuwe apparatuur nauwkeurig ingebouwd

Als u een nieuwe afwasmachine naadloos wilt laten overlopen in het design van uw keuken, dan bent u bij Aangeenbrug Electro helemaal aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw oude apparatuur afgesloten en meegenomen wordt en de nieuwe apparatuur nauwkeurig wordt ingepast en aangesloten. Voor een vlekkeloze montage van Siemens maatwerk is Aangeenbrug Electro uw partner!

   Witgoed specialist     Witgoed Zeeland     Contact