Onderdelen witgoed

Aangeenbrug Electro, ook voor uw onderdelen van witgoed

In Westkapelle, Zeeland, is Aangeenbrug Electro gevestigd, één van de betere witgoedbedrijven van de provincie met bovendien al meer dan twintig jaar ervaring. Het bijzondere van deze witgoedleverancier is bovendien dat ze niet alleen de reguliere verkoop voor particulieren en bedrijven op zich hebben genomen, maar ze nog veel méér bieden.

Onderdelen witgoedReparatieservice

Zo is er de uitgebreide reparatieservice die Aangeenbrug Electro aanbiedt. Al uw witgoed dat storingen veroorzaakt of een reparatie behoeft, kan door ons minutieus onder de loep genomen en gerepareerd worden. U hoeft maar te bellen en we komen u helpen – ons streven is uw probleem binnen 24 uur na melding te hebben opgelost.

Onderdelenwinkel

Bijzonderder misschien nog wel, is het gegeven dat iedereen bij Aangeenbrug Electro onderdelen van witgoed kan kopen, ook de doe-het-zelver. Sterker nog, het bedrijf heeft hiertoe speciaal een website in het leven geroepen, met de pakkende naam datrepareerikzelfwel.nl. Op die website of in de fysieke winkel te Westkapelle, kunt u kiezen uit het enorme aanbod aan onderdelen van witgoed dat er in het assortiment aanwezig is. Van vrijwel elk merk zijn vrijwel alle losse onderdelen te verkrijgen – en dat scheelt, want zo kunt u zelfstandig aan de slag met de reparatie van uw apparatuur. We voorzien u overigens altijd graag van advies en ondersteuning, mocht dat gewenst zijn. De artikelen die we niet zelf op voorraad hebben, bestellen we bij onze leveranciers, die hun producten meestal in de nacht leveren. Op deze manier hebben wij de door u vóór 16.00 uur bestelde onderdelen dikwijls de volgende werkdag om 08.00 uur al in huis. Deze kunt u vervolgens ophalen in onze showroom te Westkapelle of bij u thuis laten bezorgen, wat u maar wilt. Neem zeker eens een kijkje op de website van onze witgoed onderdelenwinkel!

   Witgoed specialist     Inbouwapparatuur Siemens     Contact