Reparatie service Zeeland

Maak gebruik van onze reparatie service in Zeeland

Gezeteld te Westkapelle is Aangeenbrug Electro dé witgoedspecialist van de provincie Zeeland. Bewust richten we ons op de inwoners van deze provincie, en niet direct die daarbuiten, zodat we eenieder zo snel en goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dat ziet u terug in de diverse services die we aanbieden. Zo bezorgen we het witgoed dat u bij ons aanschaft door geheel Zeeland gratis en voor niets. Ook komen we u met onze reparatieservice in Zeeland behoorlijk tegemoet.

Reparatie service ZeelandGeen behoefte om zelf te sleutelen aan uw witgoed?

Aangeenbrug Electro is namelijk niet enkel en alleen een witgoedverkooppunt, ook levert het de doe-het-zelver losse onderdelen om zelf aan de slag te gaan met het verhelpen van problemen aan vastgoed. Kijk voor meer informatie daaromtrent op de website datrepareerikzelfwel.nl. Wie geen behoefte heeft zelf te gaan sleutelen aan de apparatuur, kan altijd terugvallen op de reparatie service in geheel Zeeland van Aangeenbrug Electro.

Uw apparatuur gerepareerd

Wij nemen uw apparatuur dan onder handen, en zorgen altijd voor een snelle en kundige oplossing. Onze monteurs hebben al jarenlang ervaring in het vak en zijn gespecialiseerd problemen te signaleren en aan te pakken. Bovendien rekenen wij een scherp tarief in bijvoorbeeld de voorrij-, onderzoeks- en arbeidskosten. Deze kennen nog allerlei tegemoetkomingen als u het betreffende apparaat oorspronkelijk bij onszelf heeft gekocht of als u kiest voor een nieuw apparaat afkomstig van ons, in plaats van een reparatie. We bieden zes maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren – en ook dat geeft u voordeel. Bovendien streven we ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Voor inwoners van Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland hanteren we een responstijd van 24 uur, voor inwoners van Zeeuws-Vlaanderen en Tholen is dat 48 uur. Snel, kundig en met heel veel voordeel dus!

   Witgoed specialist     Onderdelen witgoed     Contact