Witgoed Zeeland

Aangeenbrug Electro biedt u het beste witgoed van Zeeland

Onder de term witgoed vallen de huishoudelijke apparaten die meestal een witte kleur hebben, zoals wasmachines, droogtrommels, koelkasten en diepvriezen. Witgoedapparaten zijn in onze huidige samenleving bijna niet meer uit het huishouden weg te denken – en dat is maar goed ook, want ze leveren ons veel voordeel op. Zoekt u de luxe van een stille afwasmachine of de zuinigheid van een ecologische wasmachine? Voor al uw wensen op het gebied van witgoed bent u in Zeeland bij Aangeenbrug Electro helemaal aan het juiste adres.

Witgoed ZeelandGroot assortiment in witgoed

Gezeteld in Westkapelle biedt Aangeenbrug Electro voor de gehele regio Zeeland de scherpste prijzen en de beste service in witgoed. In onze showroom vindt u vele kwaliteitsmodellen van onder meer de merken AEG, Miele, Siemens, Zanussi, Liebherr en Constructa. Met ons grote assortiment op voorraad kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Bovendien bezorgen we in geheel Zeeland het door u bestelde witgoed gratis en voor niets, en wordt het vanzelfsprekend voor u aangesloten op bestaande installaties. Ons maatwerk op inbouwapparatuur bieden we tegen scherpe prijzen aan en wordt bovendien door onze eigen monteurs nauwkeurig ingemeten en geplaatst.

Reparatie en losse onderdelen

Aangeenbrug Electro biedt u daarnaast nog méér. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze uitstekende witgoed service in de regio Zeeland, waarbij wij pogen uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Bij een storing aan een huishoudelijk apparaat hoeft u ons maar te bellen, of het serviceformulier op de website in te vullen, en we komen u helpen! Onze tarieven zijn bovendien zeer concurrerend. Verrassend is wellicht dat we u als doe-het-zelver ook graag een handje helpen. In Westkapelle, maar ook online op onze webwinkel datrepareerikzelfwel.nl, kunt u uit een zeer ruim assortiment aan losse onderdelen kiezen – voor als u zelf aan de slag wilt met de reparatie van uw witgoed.

   Witgoed specialist     Contact  Service aanvraag